ACCOUNTANCY,

FINANCIEEL MANAGEMENT

Jet Reports


Jet Reports is software die als add-in in Excel uw data kan ontsluiten. In eerste instantie is de software ontwikkeld voor Microsoft Dynamics Navision, nu kunt u echter ook koppelingen maken naar andere databases, waarbij in een enkel Excelbestand koppelingen met meerdere databases tegelijk mogelijk zijn.

Er zijn verschillende versies (Express, Essentials en Enterprise) tussen welke u kunt kiezen afhankelijk van uw wensen. Door Jet Reports als invoegtoepassing toe te voegen aan Excel krijgt u direct toegang tot elke tabel en elk veld in uw database. Met de aan Excel toegevoegde functies, maar vooral met de beschikbare wizards kunnen in zeer korte tijd rapporten en management dashboards worden gebouwd. In het algemeen is een gemiddelde Excelgebruiker na een korte training en met wat aanvullende ondersteuning in staat deze zelf te maken, dus zonder hoge kosten van externe consultants.

Jet Reports biedt ook de mogelijkheid rapporten op vaste tijden steeds opnieuw met nieuwe gegevens te laten genereren en hierover zelfs specifieke medewerkers binnen uw organisatie automatisch per email te informeren. Dit ook eventueel afhankelijk van het bereiken van bepaalde waarden binnen de rapportage.


Wij verzorgen voor u trainingen op locatie, ook eventueel specifiek aangepast aan uw rapportagewensen.  Vanzelfsprekend kunnen wij ook rapportages en dashboards voor u bouwen of uw medewerkers daarbij assisteren. Wij zijn Jet Certified Specialist. Wij werken hierin samen met onze partner Faect B.V. in Huizen.

REAL Consult © 2014

REAL Consult - Zeverijnstraat 6 - 1216 GK Hilversum