ACCOUNTANCY,

FINANCIEEL MANAGEMENT

Excel coaching

Heeft u het gevoel dat u en/of uw medewerkers niet voldoende en op de juiste manier gebruik maken van de mogelijkheden van Excel? En het volgen van (weer) een dure cursus Excel ziet u niet zitten?
In de praktijk hebben wij inderdaad vele malen ervaren, dat het gebruik van Excel op de werkplek heel erg te wensen overlaat, ondanks de gevolgde cursussen of opleidingen. Dit blijkt te komen door het enerzijds na verloop van tijd niet voldoende paraat hebben van de geleerde stof en anderzijds door het vastgebakken zitten in jarenlange te simpele praktijktoepassingen.

Onze benadering is daarom anders. Wij kunnen u en uw medewerkers in de beperkte tijd van één of twee dagdelen aan de werkplek coachen in de dagelijkse praktijk en de daarbij gehanteerde Excel-toepassingen, ongeacht hoe eenvoudig of gecompliceerd deze ook zijn. Na een inventarisatie van deze toepassingen kunnen wij met simpele aanwijzingen en uitleg over mogelijk meer geavanceerd formulegebruik de toegepaste Excel-overzichten in het algemeen duidelijker en praktischer maken en mede het Excel-gebruik uitbreiden zodat de medewerker zijn of haar tijd meer rendabel kan maken. Deze ondersteuning op de werkplek blijkt in de praktijk zeer te worden gewaardeerd en veel meer op te leveren dan weer een bezoek aan een (kostbare) cursus.
Als u wel een echte Excel-cursus wilt volgen of uw medewerkers op cursus wilt sturen, dan raden wij u aan contact op te nemen met één van de gespecialiseerde opleidingsinstituten.

REAL Consult © 2014

REAL Consult - Zeverijnstraat 6 - 1216 GK Hilversum